Super League 1: Έχασε την ευκαιρία να πιάσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (βαθμολογία, highlights)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και έχασε την ευκαιρία να πιάσει την ΑΕΚ έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

Super League 1: Έχασε την ευκαιρία να πιάσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (βαθμολογία, highlights)

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 καθώς στο 0-0 παρέμειναν ΑΕΛ και Βόλος. Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένους τους «βυσσινί» οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν διακαώς μία νίκη για να ανέβουν στην κατάταξη.

Στο ματς της Τρίπολης ο Αστέρας πανηγύρισε σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη και μάλιστα με ανατροπή. Οι Αρκάδες αν και έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν μέσα σε τέσσερα λεπτά να περάσουν μπροστά και να πάρουν τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1. Έτσι οι «κίτρινοι» παρέμειναν στο +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον ΠΑΟΚ έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Λαμία έμεινε όρθια στην έδρα του Παναθηναϊκού παίρνοντας τη λευκή ισοπαλία. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ και να βρεθούν συγκάτοικοι στην τρίτη θέση μαζί με την ΑΕΚ.

Το προφίλ της 20ής αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο (30/1)

ΑΕΛ - Βόλος 0-0

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1 (66' Κρέσπι, 70' Ριέρα – 28' Μάνος)

Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0

Κυριακή (31/1)

ΟΦΗ - ΑΕΚ (15:00)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (17:15)

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (17:15)

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ