Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για τον Κένι Λαλά»!

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Στρασμπούρ για την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ Κένι Λαλά.

Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για τον Κένι Λαλά»!

Το όνομά του είχε πρωτακουστεί πριν από καμιά 20αριά μέρες για την ΑΕΚ, αλλά η «Ένωση» έσπευσε να το διαψεύσει, προφανώς επειδή κρίθηκε ως μία «αλμυρή» περίπτωση.

Την Παρασκευή (29/1) το όνομα του Κένι Λαλά ήρθε να μπλεχτεί σε σενάρια για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο δυνατά. Στην Γαλλία κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία της Στρασμπούρ με τους Πειραιώτες για τη μεταγραφή του 29χρονου δεξιού μπακ και πώς το Σάββατο (30/1) θα πατήσει στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα διαδικαστικά.

Ο Λαλά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρεται να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Φέτος έχει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Στρασμπούργκς, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ.

Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι θα αποκτηθεί για να ενισχύσει από τώρα τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποκλείεται να είναι μία κίνηση με... θέα το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε ότι από τώρα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει για την επόμενη σεζόν. Οπότε, δεν αποκλείεται να μείνει στην Στρασμπούργκ έως τον Ιούνιο έχοντας ούτως ή άλλως συμβόλαιο και το καλοκαίρι να πιάσει και τυπικά λιμάνι.