Αρνητική απάντηση από τον Λισάντρο Λόπες στον Ολυμπιακό

Ο 28χρονος στόπερ της Μπενφίκα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό απέρριψε την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Αρνητική απάντηση από τον Λισάντρο Λόπες στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα μετά τον Πιερ Κουντέ να κλείσει και τον στόπερ. Ο Λισάντρο Λόπες είχε προταθεί στον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από την Μπενφίκα.

Η καλή επαφή που έχουν οι Πειραιώτες με την ομάδα της Λισαβόνας ήταν από την αρχή το μεγάλο τους όπλο για να τελειώσουν αυτή την υπόθεση. Επί της ουσίας οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει σε όλα με τους «αετούς» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Οι Πορτογάλοι είχαν ανάψει το πράσινο φως για να παραχωρηθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Το όλο θέμα αυτές τις ημέρες ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Λισάντρο Λόπες δεν είχε πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και υπήρχε μία ανησυχία αν τελικά θα συμφωνήσει να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή ήταν να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια με την Ίντερ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έμαθε πολλά για το τακτικό κομμάτι. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα ο Λισάντρο Λόπες απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έδειξε να τον «τρελαίνει» και έτσι χάνεται ακόμα ένας παίκτης για τους «ερυθρόλευκους».