Τελειώνει του Κουντέ και «τρέχει» για στόπερ

Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία τη μετακίνηση του Καμερουνέζου στον Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν να κλείσουν και το κεφάλαιο «κεντρικός αμυντικός».

Τελειώνει του Κουντέ και «τρέχει» για στόπερ

Ο Πιερ Κουντέ όπως μεταδίδουν και τα ισπανικά Μέσα είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν την υπόθεση πολύ προχωρημένη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θέλουν πολύ τον 22χρονο χαφ.

Με την διαφαινόμενη μετακίνηση του Κουντέ ο Ολυμπιακός κλείνει μία πολύ σημαντική τρύπα στο ρόστερ του. Η προσθήκη αμυντικού χαφ ήταν προτεραιότητα για τους Πειραιώτες με τον Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή να έχει ζητήσει παίκτη που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά.

Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως τις επόμενες ημέρες ο Πιερ Κουντέ θα έρθει στον Ολυμπιακό. Και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν κλείσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ίδια ώρα στο μεγάλο λιμάνι «τρέχουν» και την άλλη μεταγραφική προτεραιότητα.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον κεντρικό αμυντικό. Επίσης ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς όταν ανέλαβε την ομάδα. Μολέδο και Λόπες είναι τα ονόματα που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όμως και για τους δύο υπάρχουν δυσκολίες. Ειδικά για τον δεύτερο έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η Τζένοα έχει μπει δυνατά για να τον κάνει δικό της.

Παράλληλα «τρέχει» και η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, αλλά ειδικά από τη στιγμή που θα τελειώσει το ζήτημα του χαφ στον Πειραιά θα ρίξουν εκεί όλο τους το βάρος. Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις ο Πορτογάλος προπονητής έχει τους Σισέ, Ένγκελς, Βούκοβιτς και Νικολάου για το κέντρο της άμυνας.