Παναγιώτης Τζίμας: «Νίκη και με τον Άρη» (pics, vid)

Ο Παναγιώτης Τζίμας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης κατά την βράβευσή του έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει Άρη.

Παναγιώτης Τζίμας: «Νίκη και με τον Άρη» (pics, vid)

Ο Παναγιώτης Τζίμας αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Θυμίζουμε πως ήταν ο σκόρερ του τέρματος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μέσα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με ψήφισε ο κόσμος και σίγουρα χαρούμενος που με αυτό το βραβείο πήραμε και τη νίκη».

Για το που το αφιερώνει: «Στην οικογένεια μου».

Για τον κόσμο που το ψήφισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπήκε στην διαδικασία να με ψηφίσει και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το ματς με τον Άρη και για το αν στόχο της ομάδας είναι η πέμπτη διαδοχική νίκη: «Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος μας, γιατί έχουμε ένα σερί με νίκες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για να το κερδίσουμε».

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τζίμα, καθώς και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή του Αστέρα με την πλακέτα από την επιχείρηση Badounas Jewelry.