Στην αποστολή της Σεντ Ετιέν ο Παπέ Σισέ για το ματς με τη Νις!

Τα τυπικά απομένουν για τον δανεισμό του Σισέ στην Σεντ Ετιέν και η γαλλική ομάδα ξεκαθάρισε στους ρεπόρτερ της ότι τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής (31/1) με τη Νις!

Στην αποστολή της Σεντ Ετιέν ο Παπέ Σισέ για το ματς με τη Νις!

Σε χρόνο - ρεκόρ τελείωσε ο δανεισμός του Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό στην Σεντ Ετιέν. Την Τετάρτη (27/1) ήρθε η τελική προσφορά των «στεφανουά» και αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Σενεγαλέζος ουσιαστικά ετοίμασε τις βαλίτσες του για την Γαλλία.

Ο Σισέ βρίσκεται ήδη στην Γαλλία, «πέταξε» το μεσημέρι της Πέμπτης (28/1) για Παρίσι και από εκεί πήγε στο Σεντ Ετιέν για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά (ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά, υπογραφές).

Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την Γαλλία, είναι ότι στην Σεντ Ετιέν τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες. Τί εννοούμε; Ότι με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον σύλλογο, πέσουν οι υπογραφές και βγουν οι ανακοινώσεις, τότε θα πάει αμέσως για προπόνηση, γιατί ο τεχνικός των «στεφανουά» Κλοντ Πιελ τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής (31/1) με τη Νις.

Αμέσως δηλαδή θα τον βάλει στο κλίμα ο Πιελ, δεν θα καθυστερήσει καθόλου και ούτε θα περιμένει να τον δει στην προπόνηση. Άλλωστε, τον γνωρίζει πολύ καλά, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Σισέ έχει αγωνιστικό ρυθμό. Οπότε, δεν θα του πάρει καθόλου χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Σενεγαλέζος δεν προορίζεται για βασικός, αλλά η Σεντ Ετιέν διέρρευσε ότι θα είναι κανονικά στον πάγκο και εφόσον χρειαστεί, θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.