Λόπεθ: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Λόπεθ: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εικόνα της ομάδας του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2, ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας Άνχελ Λόπεθ.

Βόλος- Παναθηναϊκός 0-2: Mε δέκα παίκτες πρώτη νίκη στη Μαγνησία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

«Αν δεν είναι το καλύτερο μας ματς, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει και ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα. Είχαμε συντριπτική υπεροχή. Ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε».

«Αυτό που έκανε τη διαφορά είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τις ευκαιρίες του γκολ. Για το δεύτερο ημίχρονο, όντας πίσω στο σκορ ήταν πολύ δύσκολο. Ακόμη κι έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ο Παναθηναϊκός προηγούταν και έκλεισε τους χώρους. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Ντεντάκη απάντησε: «Αναγκαστήκαμε να πραγματοποιήσουμε πολλές αλλαγές. Είχαμε πολλές απουσίες Το προσπαθήσαμε. Ακόμη κι έτσι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού».