Βόλος- Παναθηναϊκός 0-2: Mε δέκα παίκτες πρώτη νίκη στη Μαγνησία! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Μαγνησία επικρατώντας με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό αν και έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χουάνκαρ

Βόλος- Παναθηναϊκός 0-2: Mε δέκα παίκτες πρώτη νίκη στη Μαγνησία! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα και τις νίκες, καθώς έφτασε τις πέντε συνεχόμενες επικρατώντας του Βόλου με 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» στη Μαγνησία, καθώς όσες φορές είχαν επισκεφθεί τον Βόλο δεν είχαν κερδίσει ποτέ!

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ο Καμπετσής κάνει το 0-1 (vid)

Σαφώς ανώτερος ο Βόλος στα πρώτα 35 λεπτά, σε ματς με καλό ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν είχε καταφέρει να πατήσει στην περιοχή του αντιπάλου του με αξιώσεις.

Βόλος – Παναθηναϊκός: Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Βόλο (vid)

Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Ντεντάκη με τραυματισμό στο 22’ και έπαιξαν με τον Ριένστρα αναγκαστικά δεξί μπακ. Παρόλα αυτά είχαν ευκαιρίες που όμως δεν έκαναν γκολ και είχαν… στείρα υπεροχή.

Βόλος - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ιωαννίδη για το 0-2 (vid)

Αντίθετα οι «πράσινοι» παρά τα προβλήματά τους στη μεσαία γραμμή κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καμπετσή να σουτάρει στο 42’ και ο Γκρίλο να αλλάζει την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Βολιώτες όμως υποστηρίζουν στην αρχή της φάσης υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μαουρίσιο. Στο πρώτο μέρος λοιπόν ο Βόλος είχε τις εντυπώσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός την ουσία…

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο ματς με την αποβολή του Χουάνκαρ στο 55’ με απευθείας κόκκινη λόγω χτυπήματος στον Γκρίλο, αλλά παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε.

Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» σκόραραν σε μια αντεπίθεση με τον Ιωαννίδη στο 65’ και εκεί έβαλαν τα χέρια τους πάνω στη νίκη, καθώς ο Βόλος παρά τις αλλαγές που έγιναν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Οι αμυντικοί του Διούδη έδιωχναν εύκολα τους κινδύνους και ο Παναθηναϊκός πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του με το τελικό 0-2.


Μικρογραφία

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: Καμπετσής (42’), Ιωαννίδης (62’)

Κίτρινες: Κιάκος (59’) - Καμπετσής (85’)

Κόκκινη: Χουάνκαρ (55’)

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Μαρτίν): Κλέιμαν, Ντεντάκης (λ.τ. 22’ Μπαριέντος, 46’ Κιάκος, 71’ Μπάλλας ), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Ριένστρα, Τσoκ;aνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο- Δουβίκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο (90’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες, Καμπετσής, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάννης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος).