Παπασταθόπουλος: Το παρασκήνιο με Ολυμπιακό και η υπογραφή

Πώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα την Δευτέρα (24/1) πέφτουν οι υπογραφές.

Παπασταθόπουλος: Το παρασκήνιο με Ολυμπιακό και η υπογραφή

Αν δεν πέσουν οι υπογραφές σε μία μεταγραφή, τότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά δεν γίνεται να μην μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έφτασαν χθες το βράδυ (κυρίως από την Αγγλία) ότι ο Παπασταθόπουλος τα έχει βρει σε όλα και είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Ολυμπιακό! Ή, για να είμαστε ακριβείς, για να χαλάσει η μεταγραφή θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παπασταθόπουλος θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Η υπόθεση με τον Σωκράτη εξαρχής δεν ήταν εύκολη και γι’ αυτόν τον λόγο κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει οποιαδήποτε επαφή, όταν άρχισε να απομακρύνεται η περίπτωσή του. Επαφές φυσικά και είχαν γίνει.

Πριν από τα Χριστούγεννα μάλιστα... Ωστόσο, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Σωκράτης ήθελε πρώτα να εξετάσει τις προτάσεις που θα είχε στα χέρια του από το εξωτερικό. Καλές προσφορές είχε κυρίως από Φενέρμπαχτσε, Τζένοα, Μπέτις και Λάτσιο. Απ’ όλες αυτές τις ομάδες κοιτούσε πολύ ζεστά την προοπτική της Μπέτις λόγω Πριμέρα Ντιβισιόν. Ωστόσο, το πρόβλημα των Ανδαλουσιάνων με το Financial Fair Play είχε ως αποτέλεσμα η προσφορά τους προς τον 33χρονο (τα κλείνει τον Ιούνιο) πολύπειρο στόπερ να μην είναι τόσο υψηλή.

Στη Φενέρμπαχτσε δεν επιθυμούσε να πάει, ενώ η πρόταση της Τζένοα και γενικότερα το πακέτο που του προσέφεραν οι Γενοβέζοι δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε. Υπήρχε φυσικά και η ΑΕΚ, ασχέτως αν το έχει διαψεύσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Οπότε απέμεναν η Λάτσιο και ο Ολυμπιακός για να πάρει την τελική του απόφαση.

Την Δευτέρα (24/1) πιθανότατα οι υπογραφές

Από την Αγγλία, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν ότι το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του αύριο (24/1) στους Πειραιώτες! Ας περάσει όμως πρώτα το σημερινό (24/1, 15:00) ματς με τον Ατρόμητο και ίσως το απόγευμα υπάρχουν νεότερα για το θέμα.