Ολυμπιακός: Πρώτα το Περιστέρι και μετά αντίστροφη μέτρηση για τον Σωκράτη!

Η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο γίνεται ολοένα και πιο έντονη, αλλά για τον Πέδρο Μαρτίνς προέχει το διπλό στο όχι τόσο φιλικό Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (24/1, 15.00). Ποια τα πλάνα του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός: Πρώτα το Περιστέρι και μετά αντίστροφη μέτρηση για τον Σωκράτη!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού; Αν ερμηνεύουμε σωστά τις πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται το παραμικρό από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Όργιο φημών για Σωκράτη και Ολυμπιακό

Προφανώς και υπάρχει λόγος που στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πουν το οτιδήποτε όχι μόνο για τον Σωκράτη, αλλά για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή.

Βλέπετε, το μεσημέρι της Κυριακής (24/1, 15.00) οι Πειραιώτες πηγαίνουν στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους». Τα τρία τελευταία χρόνια έχουν σκοράρει στις καθυστερήσεις, κατακτώντας δύο νίκες (με γκολ των Βούκοβιτς και Χασάν) και παίρνοντας μία ισοπαλία (Χατζισαφί).

Δεν θα είναι λοιπόν σε καμία περίπτωση εύκολα τα πράγματα για τ ον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αποκαλύπτει - ως συνήθως - τα πλάνα του στην προπόνηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (23/1) στον Ρέντη.

Τα έχει δοκιμάσει όλα, όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων, αλλά και σε επίπεδο συστημάτων.

Οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας ή Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά και Ελ Αραμπί είναι οι σίγουροι. Από εκεί και πέρα, αν επιλέξει το 4-2-3-1, τότε μάλλον θα δούμε τον Φορτούνη πίσω από τον Μαροκινό και τους Μπρούμα - Μασούρα στα άκρα. Αν πάει σε 4-3-3, τότε πιθανότατα θα πάει με Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Βαλμπουενά - Μπρούμα στα άκρα.

Αυτές είναι ορισμένες από τις δοκιμές που έχει κάνει. Οπότε, σοβαρή άκρη δεν έχει βγει για τις προθέσεις του.

Για τον Ολυμπιακό λοιπόν, προέχει το ματς του Περιστερίου και εν συνεχεία θα γίνουμε όλοι σοφότεροι στο θέμα του Παπασταθόπουλου. Πάντως, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν μπορούμε να φανταστούμε το πώς θα χαλάσει η μεταγραφή!