Όργιο φημών για Σωκράτη και Ολυμπιακό

Πιο έντονη από ποτέ είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά για τον Ολυμπιακό.

Όργιο φημών για Σωκράτη και Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών φέρεται να απέρριψε και πρόταση της Λάτσιο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο έχει αναπτυχθεί όργιο φημών ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης έφυγε από την Ελλάδα το 2008 όταν πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στην Τζένοα.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν επαφές του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Οι Πειραιώτες, ωστόσο δεν εγκατέλειψαν ποτέ την υπόθεση του Σωκράτη για τον οποίο υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Η σχέση του με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είναι πλέον ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού σαφώς και έχει παίξει ρόλο σε αυτή την υπόθεση.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ, πάντως, συνεχίζουν να τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα του Παπασταθόπουλου και να μην επιβεβαιώνουν τις φήμες που τον θέλουν να έχει κλείσει οριστικά στον Ολυμπιακό. Φέτος με την Άρσεναλ έχει παίξει 90 λεπτά τον Αύγουστο στο EFL Trophy και 71 λεπτά με την Κ23 τον Νοέμβριο.