Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 2-0: Πήρε… φόρα το «τριφύλλι»! (Highlights)


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο παραμένοντας αήττητος στον β’ γύρο, παίζοντας… κυνικά για το αποτέλεσμα και μόνο με σκόρερς τους Σένκεφελντ και Καμπετσή

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 2-0: Πήρε… φόρα το «τριφύλλι»! (Highlights)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πήρε απόψε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας στη Λεωφόρο με σκορ 2-0 τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα πίσω από το κέντρο κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές χωρίς να δεχθούν τέρμα και στο τέλος να φτάσουν στο στόχο τους.

Ο Παναθηναϊκός με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Άρη προσπάθησε να πιέσει και να κλέψει μπάλες από τους κρητικούς.

Το κατάφερε προκαλώντας κινδύνους στην άμυνά τους με τον Εμμανουηλίδη να είναι πολύ δραστήριος, ενώ στο 32’ ο Σένκεφελντ έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Στη συνέχεια όμως ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, βγήκε μπροστά και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ ψηλά.

Όμως έλλειψε το γκολ στη… λεπτομέρεια, αφού δύο φορές οι παίκτες του δεν ήταν προσεκτικοί, ενώ το γκολ του Σαρδινέρο στο 33’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η αλλαγή του Τσιλιανίδη με τον Βαφέα, βοήθησε τον ΟΦΗ να πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει τον Διούδη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός άρχισε να οπισθοχωρεί ολοένα και περισσότερο.

Οι κρητικοί έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη με τους Στάικο και Διαμαντή να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από πολύ καλές θέσεις!

Κι επειδή η… μπάλα τιμωρεί ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος έκανε ωραία ενέργεια στο 86' πάσαρε με τακουνάκι στον Καμπετσή και οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 «σφραγίζοντας» την τελική τους επικράτηση.


Μικρογραφία

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: Σένκεφελντ (32’), Καμπετσής (86’)

Κίτρινες: Αϊτόρ (80’), Αλεξανδρόπουλος (90’) - Βαφέας (54’), Νέιρα (58’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης-Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75’ Βιγιαφάνιες)- Καμπετσής (90’ Χατζηθεοδωρίδης), Ιωαννίδης (69’ Μακέντα), Εμμανουηλίδης (69’ Αϊτόρ).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν-Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (85’ Ντε Γκουζμάν), Κοροβέσης- Βαφέας (61’ Τσιλιανίδης), Στάικος, Νέιρα- Σαρδινέρο, Στάρτζεον (72’ Γρίβας).