Άρης: Ο Καρυπίδης ανακοίνωσε τον Μήτρογλου (pic)

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι και τυπικά παίκτης του Άρη όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άντρας της «κίτρινης» ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης.

Άρης: Ο Καρυπίδης ανακοίνωσε τον Μήτρογλου (pic)

Είναι πλέον οριστικό: Ο Κώστας Μήτρογλου ντύθηκε στα «κίτρινα» του Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ισχυρός άντρας της «κίτρινης» ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης ανακοίνωσε στα προσωπικά του social media την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, με φωτογραφία που τον έχει ντύσει ήδη στα χρώματα του Άρη και γράφοντας «done deal» δηλαδή οριστική συμφωνία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ασχολήθηκε προσωπικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μήτρογλου για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2022.

Ποια η κατάσταση του Μήτρογλου και πότε θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο με τον Άρη

Τη Δευτέρα (25/1) μάλιστα ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Άρη.

Προβλήματα τραυματισμών δεν είχε, αν και τον τελευταίο καιρό στην Γαλλία είχαν εμφανιστεί πολλά δημοσιεύματα που τον χαρακτήριζαν αδιάφορο στις προπονήσεις της Μαρσέιγ. Το στήριζαν βέβαια το ρεπορτάζ τους στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου βλέποντας ότι δεν είχε μέλλον στην Μασσαλία, είχε αρχίσει να... ταξιδεύει το μυαλό του αλλού.

Άρης: Την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου

Ο «Γερμανός» έκανε κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βίλας - Μπόας. Απλώς, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολόγιζε και τον είχε μονίμως στην εξέδρα. Το ότι έγραφαν οι Γάλλοι, ότι ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν γυμναζόταν. Ίσα-ίσα το αντίθετο...

Μια χαρά είναι τα κιλά του και βρίσκεται σε μία κατάσταση, που αν το θελήσει ο Άκης Μάντζιος μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (30/1) στην Αρκαδία.