Ποια η κατάσταση του Μήτρογλου και πότε θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο με τον Άρη

Τι αναφέρουν στην Γαλλία για τα κιλά και την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου που επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Ποια η κατάσταση του Μήτρογλου και πότε θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο με τον Άρη

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι προ των πυλών του Άρη. Την Δευτέρα (25/1) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους», το οποίο θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022.

Εκείνο που έχει προκαλέσει μπόλικη συζήτηση στις τάξεις του κόσμου του Άρη, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Το ότι είναι ενθουσιασμένοι με την απόκτηση του «πιστολέρο», αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Εκείνο που θέλουν να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι αν βρίσκεται σε θέση να παίξει αμέσως!

Την απάντηση την δίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο Μήτρογλου είναι απόλυτα έτοιμος. Κι αυτό, γιατί δεν ήταν στα... αζήτητα της Μαρσέιγ, ούτε έκανε προπονήσεις με τις... μπουλντόζες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν σε κάποιες ελληνικές ομάδες, όταν δεν ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή.

Ο «Γερμανός» έκανε κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βίλας - Μπόας. Απλώς, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολόγιζε και τον είχε μονίμως στην εξέδρα. Το ότι έγραφαν οι Γάλλοι τις προηγούμενες ημέρες, ότι ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν γυμναζόταν. Ίσα-ίσα το αντίθετο...

Μια χαρά είναι λοιπόν τα κιλά του και βρίσκεται σε μία κατάσταση, που αν το θελήσει ο Άκης Μάντζιος μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το παραπάνω Σάββατο (30/1) στην Αρκαδία. Για το ματς της Τρίτης (26/1) με την ΑΕΛ στο Χαριλάου, δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς δεν θα έχει προλάβει να κάνει ούτε μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα.