Άρης: Την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται προ των πυλών του Άρη και την Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και να βάλει υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο

Άρης: Την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται προ των πυλών του Άρη. Ο 33χρονος επιθετικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα λύσει το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ. Ο Μήτρογλου αναμένεται την Δευτέρα στην συμπρωτεύουσα ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και να βάλει υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Η έλευση του στην Θεσσαλονίκη θα βάλει τον επίλογο σ’ ένα μεταγραφικό σίριαλ που κράτησε αρκετές ημέρες, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει χάπι εντ και σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές… βόμβες των τελευταίων χρόνων.

Η συμφωνία του Μήτρογλου με τους κιτρινόμαυρους» έχει να κάνει με μια συνεργασία για 1,5χρόνο, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του Άρη από την πρώτη στιγμή!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μαρσέιγ μπήκε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να κλείσει το θέμα της αποζημίωσης του Μήτρογλου, από την στιγμή που βρέθηκε η φόρμουλα της εξόφλησης μέσω δόσεων, αλλά και ο επιθετικός θα δώσει λύση στο πρόβλημα της.

Η Γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Αρκάντιους Μίλικ, τον οποίο πήρε δανεικό από την Νάπολι. Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ρεπορτάζ της Γαλλικής ομάδας: «Η Μαρσέιγ πήρε τον παίκτη που θα κάνει την δουλειά για την θέση του φορ».