ΑΕΛ: Φέστα και επίσημα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Τζιανλούκα Φέστα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

ΑΕΛ: Φέστα και επίσημα

Την επιστροφή του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ ανακοίνωσαν οι «βυσσινί». Ο Ιταλός τεχνικός θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (22/1) και θα μεταβεί στην Τρίπολη για να συναντηθεί με την ομάδα.

Ωστόσο, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (23/1, 15:00) ο Κώστας Κατσαράς θα καθοδηγήσει τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας