Τελειώνει του Πίτι στη Λαμία - ΑΕΛ: «Έστελνε μηνύματα στον Κούγια για να έρθει στη Λάρισα»!

Ολοκληρώνεται η επιστροφή του Πίτι στη Λαμία, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ διαψεύδει ότι ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

Τελειώνει του Πίτι στη Λαμία - ΑΕΛ: «Έστελνε μηνύματα στον Κούγια για να έρθει στη Λάρισα»!

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την επανένταξη του Φρανθίσκο Μεδίνα Λούνα, πιο γνωστού στο ελληνικό κοινό ως Πίτι, στο έμψυχο δυναμικό της Λαμίας.

Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα... λημέρια, δεδομένου ότι έχει στο ενεργητικό του ήδη δύο θητείες στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας και μία ακόμη με αυτή της ΑΕΛ.

Η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή και πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι ουδέποτε εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να επιστρέψει στη Λάρισα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά το οποιονδήποτε ενδιαφέρον για τον επί τρίμηνο ποδοσφαιριστή και συμπαθέστατο άνθρωπο Pitti.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε πρόωρα προ τριετίας το συμβόλαιο με τον Pitti.

Πράγματι ο συμπαθέστατος και πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Pitti, ηλικίας σήμερα 40 ετών, τον τελευταίο μήνα έστελνε συνεχή μηνύματα στον κ. Κούγια, λέγοντας του ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Λάρισα.

Όμως τόσο ο κ. Κούγιας όσο και ο κ. Τάτσης αποφάσισαν να αποκτήσουν τον επίλεκτο ποδοσφαιριστή Adrian Colombino και εκεί τελείωσε κάθε συζήτηση.

Χθες ο Pitti μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και ότι θα ήθελε να έρθει να δοκιμαστεί στην Λάρισα, με ευγενικό τρόπο του εξηγήσαμε ότι αυτό ήταν αδύνατο και εκεί σταμάτησε κάθε συζήτηση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας