Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Μπρούμα: «Το άξιζε ο Χασάν»-vid

Ο Αρμίντο Μπρούμα στάθηκε στον Αχμέντ Χασάν και στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Μπρούμα: «Το άξιζε ο Χασάν»-vid

Ο Μπρούμα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς επειδή περίμενε περισσότερα πράγματα ο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του Χασάν.

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολύ και το αξίζει γιατί έχει ποιότητα. Τον συγχαίρουμε, κοιτάμε παρακάτω και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε και να προσπαθούμε για τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος εξτρέμ και πρόσθεσε για το ματς:

«Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με το πέναλτι και εκεί θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αν είχαμε σκοράρει. Ο ΠΑΣ αμύνθηκε πολύ καλά και χρειάστηκε επιμονή μέχρι το τελευταίο γκολ, ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο δήλωσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς όπως κάνουμε πάντα, να προσπαθούμε μόνο για τη νίκη. Όλες οι ομάδες βάζουν τα δυνατά τους απέναντί μας, εμείς πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Με «λυτρωτή» τον Χασάν στο 93’!