Η Άρσεναλ βιάζεται να πουλήσει τον Παπασταθόπουλο, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Άρσεναλ δεν θέλει να καθυστερήσει άλλο η πώληση του Παπασταθόπουλου και ο Ολυμπιακός καραδοκεί.

Η Άρσεναλ βιάζεται να πουλήσει τον Παπασταθόπουλο, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό κουβέντα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, λόγω και της κουμπαριάς του με Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, είναι κάτι γνωστό και χιλιοειπωμένο.

Η «Sun» γράφει για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Παπασταθόπουλο

Απλώς εξ αρχής γνώριζαν άπαντες στο λιμάνι, ότι δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, καθώς ο 33χρονος στόπερ της Άρσεναλ φέρεται να έχει ένα συμβόλαιο της τάξης των 4,5 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ τώρα διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Αντιλαμβάνεται φυσικά ο ίδιος ότι δύσκολα θα βρει τα ίδια χρήματα, αλλά σίγουρα θα ψαχτεί για το - πιθανότατα - τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Οι «κανονιέρηδες» επιθυμούν να τον πουλήσουν άμεσα, ο Παπασταθόπουλος επίσης δεν επιθυμεί να μείνει άλλο στο Λονδίνο από τη στιγμή που βλέπει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα και πλέον, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία σοβαρή κίνηση από την πλευρά του και περιμένει, γνωρίζοντας φυσικά πώς όταν γνωστοποιήθηκε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αρκετοί σύλλογοι από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα άρχισαν να τον... λιγουρεύονται. Επισήμως, τον έχουν «ενοχλήσει» οι Τζένοα (εμφανίζεται να έχει απορρίψει την πρότασή της) και Μπέτις, αλλά στην Αγγλία αναφέρουν το τελευταίο τριήμερο, ότι μπορεί να ασχοληθεί μαζί του ο Κλοπ (γνωρίζονται πολύ καλά από την Ντόρτμουντ) εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι κεντρικοί αμυντικοί της Λίβερπουλ.

Τα νεότερα που έρχονται από την Αγγλία αναφέρουν ότι η Άρσεναλ επιθυμεί να τελειώσει άμεσα η υπόθεση του Sokratis, να τον πουλήσει όσο το δυνατόν συντομότερο (σ.σ. το ίδιο επιθυμεί και για τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζει, μεταξύ άλλων τον Οζίλ), ακόμα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε να μην τρέχει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να κάνει τις δικές της κινήσεις για ενίσχυση του ρόστερ της.