Η «Sun» γράφει για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Παπασταθόπουλο

Η «Sun» πήρε τη σκυτάλη από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που συντηρούν στην επικαιρότητα το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η «Sun» γράφει για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Παπασταθόπουλο

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό επιμένουν να συντηρούν το σενάριο περί Ολυμπιακού και Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της «Sun» να γράψει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό.

Το ρεπορτάζ της πασίγνωστης αγγλικής εφημερίδας που δημοσιεύτηκε σήμερα (4/1) ανέφερε για την ακρίβεια ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον διεθνή στόπερ, ωστόσο τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι αρκετά, καθώς για τον πολύπειρο άσο ενδιαφέρονται επίσης αρκετές ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και διάφορες αγγλικές.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, έχοντας κλείσει δυόμισι χρόνια παρουσίας στην Αγγλία (από το καλοκαίρι του 2018), όλα με τη φανέλα των Λονδρέζων. Έχει 69 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας συνολικά 6 γκολ και 2 ασίστ. Ωστόσο φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές. Μία στο Trophy Cup και μία στην Premier League 2, με συνολικό αγωνιστικό χρόνο 161 λεπτών.

Το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.