Ο μάνατζερ του Ραφίνια για Σάλκε: «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι 35 και πλέον...»

Ο Ρικάρντο Σιντ, μάνατζερ του Ραφίνια σχολίασε το δημοσίευμα που θέλει τη Σάλκε να επιδιώκει την επιστροφή του Βραζιλιάνου στις τάξεις της και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Ραφίνια για Σάλκε: «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι 35 και πλέον...»

Την επιστροφή του Ραφίνια στις τάξεις της επιθυμεί η Σάλκε. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η (ευρείας κυκλοφορίας) Γερμανική εφημερίδα «Bild». Φυσικά το δημοσίευμα έφτασε και στα αυτιά του ατζέντη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Ρικάρντο Σιντ, ο οποίος προφανώς διάβασε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο πελάτης του, ο Ραφίνια δηλαδή, έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» το χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή με τον Ραφίνια, ο οποίος έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στην Bundesliga.

Ο Σιντ λοιπόν, μίλησε για την υπόθεση στο «Sky» και είπε: «Ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Είναι 35 και πλέον μόνος του αποφασίζει που θα πάει. Ανεξάρτητα εάν υπήρχε ή όχι επαφή, δεν θα σχολιάσω κάτι δημόσια».