Βild: Η Σάλκε θέλει επιστροφή Ραφίνια!

Την είδηση ότι η Σάλκε επιθυμεί την επάνοδο του Bραζιλιάνου ακραίου οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, Ραφίνια αναφέρει η Γερμανική εφημερίδα «Bild» 

Βild: Η Σάλκε θέλει επιστροφή Ραφίνια!

Την επιστροφή του Ραφίνια στις τάξεις της επιθυμεί η Σάλκε.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η (ευρείας κυκλοφορίας) Γερμανική εφημερίδα «Bild».

Eκεί γράφεται ότι οι «μπλε του βασιλιά» που βρίσκονται στην πρότελευταια θέση του βαθμολογικού πίνακα (7π. και στο -6 από την σωτηρία) επιθυμούν την επιστροφή εμβληματικών άσων του πρόσφατου παρελθόντος τους. ώστε να σώσουν την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Σ΄αυτό το πλαίσιο επιθυμούν την επιστροφή του 35χρονου Βραζιλιάνου ακραίου οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε με τα χρώματα τους μια πενταετία (2005-10), πριν μεταπηδήσει στην Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε ήδη η Γερμανική ομάδα έχει επαναφέρει στις τάξεις της ένα πρώην παίκτη της, τον Σέαντ Κολάσινατς, από την Άρσεναλ, ενώ το ίδιο επιθυμεί να κάνει και με τον Κλάας Γιαν Χούντελααρ από τον Άγιαξ, που επίσης έχει ...προϋπηρεσία με τη φανέλα της.

Κατά το έντυπο ο Ραφίνια έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» το χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή με τον Ραφίνια, ο οποίος έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στην Bundesliga.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σάλκε, το προφίλ του Ραφίνια ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που ζητάει ο προπονητής της ομάδας (Κρίστιαν Γκρος).

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις με τους ερυθρόλευκους στη Super League, έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι ο Ραφίνια όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι το καλοκαίρι είχε δεχτεί κρούση από τη Σάλκε, αλλά δεν ήταν στα σχέδια του η επιστροφή στη Bundesliga. Στον πρωταθλητή Ελλάδας έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια και δεσμεύεται με αυτό έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά η φημολογία για το μέλλον του είναι έντονη εδώ κι αρκετές εβδομάδες.