Τι ακριβώς ισχύει στα σενάρια περί Πόρτο και Σεμέδο

Εξακολουθούν στο Πόρτο να λένε για ενδιαφέρον των «δράκων» για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν συγκεντρώνει πάντως, σοβαρές πιθανότητες να γίνει μία τέτοια μεταγραφή.

Τι ακριβώς ισχύει στα σενάρια περί Πόρτο και Σεμέδο

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι η Πόρτο ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Μόνο που το ενδιαφέρον των «δράκων» παρουσιάζει κάποια... κενά.

Από τη μία όντως, η Πόρτο θέλει να αποκτήσει στόπερ, αλλά προς το παρόν θα προτιμούσε να πάρει κάτι θεωρητικά «προσωρινό» έως το καλοκαίρι και από Ιούνιο να φόρτσαρε να πάρει έναν αμυντικό τύπου... Σεμέδο.

Όπως και να ‘χει, στον πορτογαλικό βορρά επιμένουν ότι τα όσα γράφονται στο Πόρτο δεν είναι και τόσο... αθώα. Ότι έχει υπάρξει και «ενόχληση» προς τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, ότι έχει υπάρξει οποιοδήποτε είδος επαφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Πόρτο και Σεμέδο.

Αφήστε δε που δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να κάτσουν να συζητήσουν οι δύο σύλλογοι σε ένα τραπέζι, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί με την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και την προσπάθεια της Πόρτο να χαλάσει τη μεταγραφή του Μολδαβού στον Ολυμπιακό.

Το τί πέρασε ο Ρέαμπτσιουκ για να γλιτώσει από την Πόρτο, δεν περιγράφεται... Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να κοιμηθεί δύο βράδια, καθώς επέμενε ότι θέλει να πάει Πειραιά και η Πόρτο τού έκανε δύσκολη τη ζωή για να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί λοιπόν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει το οτιδήποτε ανάμεσα σε Σεμέδο και Πόρτο, όσο κι αν επιμένουν στην Πορτογαλία.

Για ποιο λόγο τα αναφέρουν όλα αυτά οι Ίβηρες; Κανείς δεν ξέρει... Πάντως, θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη, αν ακόμα και το καλοκαίρι γίνει το οτιδήποτε με τους «δράκους» σε μεταγραφικό επίπεδο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας