Παναθηναϊκός: Και τυπικά τέλος ο Αντονίτο, πήγε στην Καρταχένα

O Aντονίτο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την καριέρα του στην Καρταχένα.

Παναθηναϊκός: Και τυπικά τέλος ο Αντονίτο, πήγε στην Καρταχένα

Τέλος ο Αντονίτο από τον Παναθηναϊκό και επίσημα, καθώς το πρωί της Πέμπτης (14/1) ολοκλήρωσε τη συνεργασία του και ήδη βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο 33χρονος μπακ δεν σημείωσε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με το «τριφύλλι» και το φοβερό είναι ότι δεν έπαιξε ούτε καν σε φιλικό ματς, δείγμα του ότι ποτέ δεν έπεισε με την εικόνα του ότι μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Με τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι στους «πράσινους» ξεκίνησε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση του Αντονίτο, για τον οποίο εξ αρχής είχε πει ότι δεν τον υπολογίζει και απλώς άπαντες περίμεναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να επέλθει το «διαζύγιο».

Υπήρχε μία κρυφή ελπίδα, μήπως κατάφερνε στις προπονήσεις να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά η εικόνα του ήταν απογοητευτική ακόμα και στο Κορωπί, με αποτέλεσμα να αποτελεί μονόδρομο η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Δεν άργησε πάντως να βρει την επόμενη ομάδα. Συμφώνησε με την Καρταχένα, η οποία συμμετέχει στη Segunda Division του ισπανικού πρωταθλήματος και δίνει τη μάχη της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη ομάδα και όχι μία ομάδα, έστω που να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Β’ Ισπανίας, δείχνει και το πόσο κακή ως επιλογή ήταν η επιλογή για τον Παναθηναϊκό.