Λαμία: Με τους «νέους» στο Περιστέρι

Δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μέσα οι Αντάμα Μπα και Άνχελ Μαρτίνεθ.

Λαμία: Με τους «νέους» στο Περιστέρι

Η ουραγός Λαμία αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Πέμπτη (14/1) σε εξ αναβολής ματς. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ανακοίνωσε την αποστολή για το Περιστέρι και το δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Αντάμα Μπα που ανακοινώθηκε ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΚ, προπονήθηκε δυο ημέρες και μπήκε στην αποστολή για τον εξ αναβολής αγώνα της Λαμίας στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου και ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο αλλά δεν ήταν στην αποστολή για το ματς την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά ο Ισπανός αριστερός ακραίος μπακ υπολογίζεται από τον κόουτς.

Εκτός σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, οι Μπιάρνασον (τραυματίας, έκανε ατομικό την Τετάρτη), Μπουλούλης.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελούν οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Ταϊρόν, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Αντάμα Μπα.

Για ακόμη μία αγωνιστική εκτός οι Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος, Σταμούλης.