Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Φαβορί ο Τζολάκης αντί του τραυματία Σα στο Αγρίνιο

Ο Τζολάκης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το κενό του τραυματία Ζοσέ Σα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (9/1, 19.30).

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Φαβορί ο Τζολάκης αντί του τραυματία Σα στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά την προσφιλή του τακτική, δεν έδειξε το παραμικρό στον Ρέντη σχετικά με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (9/1, 19.30).

Αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Σα, Ραφίνια, Μπουχαλάκης και ο τιμωρημένος Σεμέδο, όπερ σημαίνει ότι ο Μαρτίνς ετοιμάζει αρκετές αλλαγές. Ο Μπουχαλάκης που δεν είχε παίξει στην Τρίπολη, ουσιαστικά προφυλάσσεται λόγω Τούμπας.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο γκολκίπερ που θα επιλέξει ο Μαρτίνς, καθώς ο Σα είχε κάποιες μικροενοχλήσεις από το ματς με τον Αστέρα και κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Δεν είναι πάντως κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου για το παιχνίδι της Τούμπας την Τετάρτη (13/1).

Τζολάκης ή Κρίστινσον λοιπόν; Όλα δείχνουν ότι ο Τζολάκης θα είναι αυτός που θα φορέσει τα γάντια του βασικού, μολονότι ο Μαρτίνς δεν έχει ανακοινώσει ακόμα σε κανένανα από τους δύο τερματοφύλακες ποιος θα είναι η τελική του επιλογή.

Ενδιαφέρον φυσικά παρουσιάζει και το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ανδρούτσο και τον Ντρέγκερ να κονταροχτυπιούνται για τη θέση. Ο Ανδρούτσος έχει τον πρώτο λόγο, επειδή ο Ντρέγκερ πήγαινε πιο συντηρητικά το προηγούμενο διάστημα λόγω του τραυματισμού του και μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν είχε ταξιδέψει καν στην Τρίπολη.

Ο Ρέαμπτσιουκ επίσης συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ μένει να φανεί τί θα κάνει ο Μαρτίνς στα χαφ, με τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα να διεκδικούν μία θέση.

Γενικώς, από τώρα και στο εξής με τα παιχνίδια που είναι ανά τρεις-τέσσερις μέρες, ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να δείχνει το παραμικρό στις προπονήσεις ως προς τις ενδεκάδες που ετοιμάζει. Κι αυτό, γιατί δεν του το επιτρέπει και το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που έχει για προετοιμασία από παιχνίδι σε παιχνίδι...

Δύο ώρες πριν από τη σέντρα θα γίνει γνωστή η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Αγρίνιο.