Απάντησε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ και ακολούθησε η ΠΑΕ!

Η κόντρα καλά κρατεί στη Λάρισα και απόψε (8/1) είχαμε ακόμη δύο ανακοινώσεις. Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανάφερε πως «δεν μας ενδιαφέρει που μας γράφετε» για να ακολουθήσει νέα τοποθέτηση από την ΠΑΕ όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Χρόνια πολλά και καλούς απογόνους – υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης».

Απάντησε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ και ακολούθησε η ΠΑΕ!

Η κόντρα στη Λάρισα ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την Ερασιτεχνική καλά κρατεί.

Η Ερασιτεχνική απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δεύτερη εξέδωσε με τη σειρά της νέα τοποθέτηση.

«Σεβόμαστε τον θεσμό και κυρίως την ΑΕΛ και δεν σας απαντούμε στο ίδιο ύφος, είστε μόνοι στον κατήφορο.

Δεν μας ενδιαφέρει "που" μας "γράφετε", είναι προφανές ότι δεν έχετε τι να απαντήσετε στα ερωτήματά μας.

Απάντηση ΠΑΕ ΑΕΛ στην Ερασιτεχνική: «Γενικώς σας γράφουμε στα μέζεα μας»

Θα διαπιστώσουμε όμως αν, εκτός από το Σωματείο, την πόλη της Λάρισας και τον κόσμο της ομάδας, "γράφετε" εκεί και τους δικαστικούς λειτουργούς του κράτους.

Περιμένουμε λοιπόν έως και την Τρίτη 12/1/2021 να καταθέσετε στον αρμόδιο Εισαγγελέα τα στοιχεία σας για τα δήθεν "στημένα".

Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά Κούγια: «Δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ»

Αν όχι, την επομένη κιόλας ημέρα θα προβούμε στις ενέργειες που προασπίζουν τα συμφέροντα της Ομάδας, της ΠΑΕ της οποίας είμαστε μέτοχοι και του Σωματείου ενάντια στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις σας.

Λυπούμαστε μόνο για τους Λαρισαίους της ΠΑΕ που "φτύνουν" την Ιστορία της» ανέφερε στην απάντησή της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Κούγιας: «Προπονητικός απατεώνας ο Μιχάλης Γρηγορίου – Στήσιμο στην Καλαμάτα»

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ: «Με απόλυτη αίσθηση χιούμορ και σεβόμενοι πολύ σοβαρά τον θεσμικό σας ρόλο, τον οποίο με αυτοσεβασμό υπηρετείτε όλα αυτά τα χρόνια και έχετε προασπίσει απόλυτα τα συμφέροντα όλων των ΠΑΕ ΑΕΛ που έχετε ιδρύσει μετά τους αλλεπάλληλους υποβιβασμούς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπου είστε αυθεντίες, γι’ αυτό και όλα τα τμήματα σας είναι στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Λαρίσης και για να σας βοηθήσουμε μα θεραπευτείτε από την στενοχώρια και την κατάθλιψη στην οποία έχετε περιπέσει από τον κατήφορο μας όπως λέτε, σας έχουμε κλείσει ραντεβού με τον «ψευτογιατρό».

Η θεραπεία σας είναι βεβαία και ευχόμαστε να επιστρέψει το γέλιο στα χείλη σας, για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Χρόνια πολλά και καλούς απογόνους – υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης.

Το γέλιο ομορφαίνει την ζωή».