Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά Κούγια: «Δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ»

Συνεχίζεται η κόντρα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με την ΠΑΕ και τον Αλέξη Κούγια. Ανακοίνωση της πρώτης με αφορμή τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά Κούγια: «Δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

«Προς ΠΑΕ και Μεγαλομέτοχο:

Έχετε κάνει σύστημα και συνήθεια τη λασπολογία και τη στρέβλωση της ιστορίας της Ομάδας. Χρησιμοποιήσατε όσα εφευρίσκουν οι εχθροί της ΑΕΛ για να δικαιολογήσετε το οτιδήποτε. Οφείλουμε, διότι το θέλουμε και κάποιος πρέπει να το κάνει, να υπερασπιστούμε την τιμή της απέναντι στις συνεχόμενες προσβολές, με προτελευταία την απειλή απόσυρσης από το πρωτάθλημα, χωρίς ποτέ να ανακαλέσετε.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι η ΑΕΛ είχε 3 ΑΦΜ (ό,τι έλεγε ο Μπέος).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι χάρη σε εσένα πήρε η ομάδα αδειοδότηση.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το 1988 λόγω Τσίγκωφ πιαστήκαμε με τη γίδα στην πλάτη (επιχείρημα των αντιπάλων).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το κύπελλο του 2007 το πήραμε χάρη σε εσένα που απέκλεισες τον Ολυμπιακό (και γιατί δεν απέκλειες και εμάς;)

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το ιστορικό ματς στα Χανιά το 2003 ήταν "μαϊμού".

Τελευταίo, η αναφορά σε πρόσφατα στημένα παιχνίδια επί ημερών σου, με προπονητές και παίκτες που εσύ ο ίδιος έχεις επιλέξει. Αυτό το ανήκουστο επέλεξες αντί να συγκεντρωθείς στη σωτηρία της ομάδας.

Κούγιας: «Προπονητικός απατεώνας ο Μιχάλης Γρηγορίου – Στήσιμο στην Καλαμάτα»

Πηγαίνεις λοιπόν στον εισαγγελέα και καταθέτεις τα στοιχεία που δήθεν έχεις ή πηγαίνουμε εμείς και σε καταγγέλλουμε για ψευδείς δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ.

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας