Μασούρας: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία»

Τι είπε ο Γιώργος Μασούρας για τη νίκη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το ματς στην Τρίπολη, τη συνέχεια της σεζόν και τον Βαλμπουενά. 

Μασούρας: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία»

Δηλώσεις στη NOVA για το σημερινό (6/1-19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα έκανε ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με την βαθμολογική απόσταση που έχει αποκτήσει και επιδιώκει τη νίκη σε κάθε ματς μέχρι το τέλος.

Ο Μασούρας μίλησε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα ντέρμπι κι εμείς καταφέραμε να το κάνουμε και με ευρύ σκορ. Στόχος μας είναι να δείξουμε την ίδια προσήλωση μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το ματς στην Τρίπολη: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Φέτος έχει καλό σύνολο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ η έδρα του δυσκολεύει πάντα όλες τις ομάδες. Εμείς θα δείξουμε την ίδια θέληση και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια καλή εικόνα και σε αυτό το παιχνίδι».

Για τη διαφορά στη βαθμολογία: «Σίγουρα είναι σημαντικό για εμάς αυτό το αβαντάζ έναντι των αντιπάλων μας, αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο στηριζόμαστε. Θέλουμε τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για τον Βαλμπουενά: «Εντάξει δεν το συζητάω. Είναι πολυτέλεια. Είναι πολύ σημαντικό που είναι μαζί μας. Θέλουμε να είναι υγιής και να είναι κοντά μας».

Για το ότι ο ίδιος αποτελεί μία επιτυχημένη μεταγραφή της περιόδου του Γενάρη: «Είμαι Έλληνας και αυτό παίζει ρόλο. Από εκεί και πέρα τα παιδιά που έχουν θέληση και δουλεύουν τα «αγκαλιάζει» η ομάδα και τους δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούν».