Επιμένουν για Κουεγιάρ οι Ισπανοί, οι δυσκολίες λόγω Λεγανές

Αναλυτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η As για τον 34χρονο τερματοφύλακα που φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Επιμένουν για Κουεγιάρ οι Ισπανοί, οι δυσκολίες λόγω Λεγανές

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη και να του δώσουν τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα. Το πλάνο των «ερυθρόλευκων» για τον «άσο» θέλει τον Γιαννιώτη πρώτο πορτιέρο, ως δεύτερο έναν έμπειρο και τρίτο τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Από την Ισπανία προέκυψε το όνομα του Ιβάν Κουεγιάρ. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Λεγανές από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκερέρο. Η As φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Κουεγιάρ, τον οποίο φέρεται να έχει βάλει στο… στόχαστρο του ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί από τον Ολυμπιακό υπάρχει επιβεβαίωση ότι ενδιαφέρονται για τον Κουεγιάρ, αλλά τονίζουν πως δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι με τη Λεγανές.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στη Λεγανές για να τον κάνει δικό του. Όπως αναφέρει η As η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό σημαίνει πως ο Κουεγιάρ δύσκολα θα βρει χώρο για να παίξει.

Σύμφωνα πάντα με τους Ίβηρες ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει το «οκ» προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Κουεγιάρ. Θεωρεί πως η εμπειρία του είναι απαραίτητη και μπορεί να βοηθήσει τον Γιαννιώτη.

Υπάρχει, όμως και ένα σοβαρό θέμα το οποίο έχει να κάνει με τις σχέσεις της Λεγανές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Μετά τη μεταγραφή του Γκερέρο η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε κόντρα με τους μάνατζερ του και ίσως και αυτό να παίξει ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση και στις διαπραγματεύσεις. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού και στη διοίκηση της Λεγανές υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση του Γκερέρο.