ΑΕΛ: Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ ο Ντουρμισάι

Ένας ελαφρύς τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον επιθετικό της ΑΕΛ Φιορίν Ντουρμισάι είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ: Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ ο Ντουρμισάι

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (3/1, 17:15) η ΑΕΛ και "καίγεται" να πάρει βαθμό ή βαθμούς, διότι παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τα περιθώρια στενεύουν διαρκώς.

Η προετοιμασία των "βυσσινί" για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο προπονητικό τους κέντρο. Προέκυψε, ωστόσο, πρόβλημα με τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έμεινε εκτός. Ένας ελαφρύς τραυματισμός κράτησε τον επιθετικό της ΑΕΛ εκτός αποστολής και δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Τάτση για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του νεαρού αμυντικού, του Γρηγορόπουλου, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Κατά τα άλλα η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλη.