Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 4 κρούσματα - Συμπτώματα και σε άλλους παίκτες - Στον αέρα το ματς με Aστέρα

Στα τεστ που υποβλήθηκαν σήμερα (2/1) στον Παναθηναϊκό βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τέσσερα μέλη της ομάδας. 

Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 4 κρούσματα - Συμπτώματα και σε άλλους παίκτες - Στον αέρα το ματς με Aστέρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/1, 15.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όμως το ματς είναι πιθανό να μη γίνει καθώς στα τεστ που έγιναν σήμερα (2/1) στο Κορωπί βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τέσσερα μέλη της ομάδας.

Είναι πολύ πιθανό ο αγώνας με τους Αρκάδες να αναβληθεί, εάν βρεθεί και πέμπτο κρούσμα σε νέο έλεγχο που θα γίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λάζλο Μπόλονι δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν το πρωί της Κυριακής σε rapid test για να φανεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού σε κάποιες περιπτώσεις, ο ιός «εμφανίζεται» στις εξετάσεις των «προσβληθέντων» μετά την τρίτη μέρα.

Aνάλογα με τα αποτελέσματα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Bάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου παιχνίδι της Super League αναβάλλεται από πέντε κρούσματα και πάνω.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τον Μαουρίσιο που βρίσκεται σε καραντίνα στην Βραζιλία ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει στα πέντε.

Ασφαλώς ο Μαουρίσιο δεν προσμετράται στον απαιτούμενο αριθμό των πέντε κρουσμάτων πριν από τον τελευταίο έλεγχο ενόψει του αγώνα, που θα «αποφασίσουν» για την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι όμως ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι», που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τον τραυματία Φακούντο Σάντσες.

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι τι η προπόνηση του Σαββάτου δεν διεξήχθη νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει διασπορά κρουσμάτων στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού γεγονός που θα επιβεβαιωθεί στα τεστ της Κυριακής.