ΟΦΗ: Ξανά στην δράση ο Ουές

Ο διεθνής δεξιός μπακ Αμπντούλ Ουές υπολογίζεται εκ νέου από τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο

ΟΦΗ: Ξανά στην δράση ο Ουές

Ένα ευχάριστο νέο περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, η πρώτη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων. Ο λόγος για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση του Αμπντούλ Ουές, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και έβγαλε όλο το πρόγραμμα δίχως την παραμικρή ενόχληση. Ο διεθνής με τις Ελπίδες παίκτης υπολογίζεται από τον προπονητή Γιώργο Σίμο για το ματς της επόμενης Κυριακής (3/1-15.00) με τον Παναιτωλικό.

Καλύτερα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο των Κρητικών και για τους Φελίπε Σόουζα και Τζόναθαν ντε Γκουζμάν που συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος και δείχνουν πως και η δική τους επάνοδος στην δράση δεν είναι μακριά. Η λίστα των απόντων βέβαια παραμένει μεγάλη στην ομάδα του Ηρακλείου.

O Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ έκαναν θεραπεία. Ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Κανείς εξ' αυτών δεν υπολογίζεται για το ματς της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.