ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το παιχνίδι με τη Λαμία θα γίνει κανονικά»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της τονίζει κατηγορηματικά ότι ο αγώνας με τη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη (23/12) πρέπει να διεξαχθεί υποχρεωτικά παρά τα 9 κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας.

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το παιχνίδι με τη Λαμία θα γίνει κανονικά»

Τη θέση της ότι βάσει των κανονισμών πρέπει να διεξαχθεί κανονικά το ματς της ΑΕΛ με τη Λαμία διατύπωσε η θεσσαλική ομάδα με σημερινή (20/12) ανακοίνωσή της.

Το παιχνίδι είναι εξ αναβολής της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 και κινδυνεύει να μη γίνει εκ νέου, εξαιτίας των εννέα κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της Στερεάς Ελλάδας.

Κινδυνεύει και το ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Διαβάζουμε από χθες ότι δήθεν επειδή η ΠΑΕ Λαμία έχει 9 κρούσματα κορονοϊού δεν θα γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη 23/12/2020 στις 17:15 μ.μ.

Αυτοί που διέδωσαν αυτή την εντελώς ανακριβή είδηση είναι αγράμματοι.

Το μόνο παιχνίδι που δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί ήταν αυτό με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά και υποχρεωτικά δεν θα αγωνιστούν οι 9 παίκτες που δηλώθηκαν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι μολυσμένοι με κορονοϊό.

Διαβάσαμε μία κωμικού περιεχομένου δήλωση του δημάρχου Λαμίας, αλλά και μία ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας που θέτει όλη την ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τον πατριωτισμό τους, αλλά οι νόμοι και οι κανονισμοί άλλα προβλέπουν.

Δήμαρχος Λαμίας: «Να αναβληθούν τα ματς της Λαμίας για 14 ημέρες»!

Άλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με την ομάδα του Βόλου, όταν δηλώθηκαν 14 κρούσματα κορονοϊού, αλλά η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αγωνίστηκε κανονικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή θα αποσαφηνίσει τα πάντα».