Κινδυνεύει και το ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ

Η Λαμία ανακοίνωσε εννιά κρούσματα κορονοϊού και ήδη το παιχνίδι της με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, ενώ κινδυνεύει και αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Κινδυνεύει και το ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ

Η Λαμία ανακοίνωσε εννιά κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα το παιχνίδια της που ήταν προγραμματισμένο γι' αύριο κόντρα στον Ατρόμητο να οδηγηθεί σε αναβολή έτσι όπως ορίζουν και οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε 9 κρούσματα κορονοϊόύ

Η ομάδα της Φθιώτιδας "χτυπήθηκε" από τον Covid-19 και ο αγώνας με την ομάδα του Περιστερίου θα οριστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να διεξαχθεί. Το θέμα είναι ότι με τα εννιά κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν από τη Λαμία είναι στον… αέρα και η αναμέτρηση της με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη.

Super League: Αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία

Για τον αγώνα με τους "βυσσινί" τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Εάν παραμένουν θετικά τα τεστ τότε το πιθανότερο είναι ότι και η αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα αναβληθεί.

Το θέμα, βέβαια, που υπάρχει είναι το πότε θα γίνει το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο ήδη αναβλήθηκε. Ήδη η Λαμία χρωστάει το ματς με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου. Έτσι όπως πάει το πράγμα το πιθανότερο είναι ότι θα το πρόγραμμα της Λαμίας θα "φορτωθεί" αρκετά.