ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη η αποστολή (pic)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (18/12) η αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό (19/12) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη. Ανακοινώθηκε η αποστολή, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να υπολογίζεται από τον Γιώργο Σίμο.

ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη η αποστολή (pic)

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από σχεδόν 6,5 μήνες απουσίας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/12) στο Παγκρήτιο στάδιο η προετοιμασία του ΟΦη για τον αυριανό (19/12) εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός ακραίος μπακ Ουές αλλά και ο επίσης βασικός κεντρικός αμυντικός Γιαννούλης.

Αναφορικά με τους τραυματίες, σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα.

Θεραπεία έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Αντίλ Ναμπί, Βαγιέμπα Σακόρ και Αμπντούλ Ουές που δεν υπολογίζονται βέβαια για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

O Ρικάρντο Βαζ, που επίσης είναι εκτός αποστολής, συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι παραπάνω καθώς και οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Θοδωρής Μίγγος, έμειναν εκτός αποστολής.

ΟΦΗ: Η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (vid)

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε για τον ακραίο αμυντικό της ομάδας του Ηρακλέιου, Νίκο Μαρινάκη πως όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ένα οστικό οίδημα στο σκαφοειδές και στο τέταρτο μετατάρσιο.

Έκανε φυσιοθεραπείες σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή και από βδομάδα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να μπει και πάλι στο γήπεδο για προπονήσεις.