ΟΦΗ: Η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (vid)

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι εδώ! Ο επιθετικός του ΟΦΗ ξανά στην αποστολή. Επιστρέφει στη δράση ύστερα από 6,5 μήνες και θα είναι στις επιλογές του κόουτς Σίμου για τον αγώνα με τον Άρη. Όπως είπε και ο ίδιος, γύρισε το χαμόγελο στο πρόσωπό του

ΟΦΗ: Η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (vid)

Ήταν 27 Μαΐου 2020, όταν ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του ΟΦΗ, λίγες μόλις μέρες μετά την επανέναρξη των προπονήσεων για την περσινή σεζόν.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, σε μια περίοδο όπου ο Τσιλιανίδης θα ήταν και στις επιλογές του Φαν’τ Σιπ για την Εθνική ομάδα.

Ο Τσιλιανίδης όμως είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να προσφέρει, να αγωνιστεί και να δώσει τα πάντα για την ομάδα του. Τον Σύλλογο που τον στήριξε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται ξανά στην αποστολή του ΟΦΗ και ο ίδιος είναι έτοιμος να ανοίξει μια νέα "σελίδα" στην καριέρα του, με πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες!

Λίγο πριν ξαναπατήσει στο χορτάρι του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο Κοσμάς Τσιλιανίδης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του ΟΦΗ TV και μίλησε για όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, για την επιστροφή του στη δράση και για την αυριανή (19/12) αναμέτρηση με τον Άρη στο φινάλε του α' γύρου της Super League.