Λαμία-Ολυμπιακός: Ανησυχία για τον Σεμέδο (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και στην ομάδα του υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Λαμία-Ολυμπιακός: Ανησυχία για τον Σεμέδο (vid)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία χορταστική νίκη στη Λαμία επικρατώντας με σκορ 6-0 της τοπικής ομάδας, αλλά η κακοδαιμονία δεν λέει να τον αφήσει σε ησυχία. Ο Ρούμπεν Σεμέδο στο 59' έκοψε τη μπάλα, αλλά αμέσως έπιασε τον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού.

Με το χέρι του έπιασε το σημείο που τον "τσίμπησε", αλλά αμέσως έκανε νόημα στον πάγκο ότι μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε, αλλά ο Σεμέδο από το γήπεδο τους έκανε νόημα ότι μπορεί να παίξει. Ήθελε να δοκιμάσει το πόδι του ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, αλλά την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σηκώσει για ζέσταμα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ετοιμαζόταν να μπει στον αγωνιστικό χώρο και τελικά αυτό έγινε στο 66'. Αμέσως κοντά του έτρεξε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ο οποίος μίλησε μαζί του και ο Σεμέδο του έδειξε το σημείο που είχε χτυπήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν φαίνεται για κάτι σοβαρό, αλλά το μέγεθος του προβλήματος θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Ρούμπεν Σεμέδο, αφού η ομάδα έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της, την Τετάρτη το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και μία ενδεχόμενη απουσία του Σεμέδο θα είναι σοβαρό πλήγμα για την άμυνα.