Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή ο Μπρούσιτς για την ΑΕΚ

Χωρίς τους βασικούς μέσους Μπεντινέλι και Φατιόν η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ - Κανονικά ο Μπρούσιτς

Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή ο Μπρούσιτς για την ΑΕΚ

Δύο σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή καλείται να υπερκαλύψει ο Απόλλωνας Σμύρνης προκειμένου να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή (13/12-17.15) συνάντηση με αντίπαλο την ΑΕΚ. Από τη μια ο κεντρικός χαφ Άντονι Φατιόν και από την άλλη ο δημιουργικός μέσος Τομάς Μπεντινέλι εκτίουν ποινή στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη.

Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος έκανε σειρά δοκιμών στις τελευταίες προπονήσεις, δίχως να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα πάρουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα των κυανόλευκων. Το βέβαιο είναι πως στην «ελαφρά ταξιαρχία» πορεύονται με το ηθικό στα ύψη έπειτα από το σπουδαίο διπλό στο Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ και θέλουν επιπλέον να εκμεταλλευτούν την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων, προσθέτοντας ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο ενεργητικό τους.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο έμπειρος κόουτς ποντάρει και στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό Κάρλο Μπρούσιτς, αφού ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις τους και έτσι τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του. Οι παίκτες που στελεχώνουν την αποστολή του εκ Σμύρνης ιστορικού συλλόγου είναι οι: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Κιτόκο, Καραγκούνης.