Κωτσόπουλος: «Να πετύχουμε τους στόχους μας, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Τι δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός.

Κωτσόπουλος: «Να πετύχουμε τους στόχους μας, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Ο 23χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ατρόμητος μέχρι και το 2023. Φέτος έχει αρκετές συμμετοχές, ακόμη και ως βασικός.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2023 με τον 23χρονο επιθετικό της ομάδας μας Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο.

Μετά τις ανανεώσεις των Μανδά και Νάτσου, ένας ακόμα εξελίξιμος και ταλαντούχος παίκτης της ομάδας μας ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιο του που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι για δυο ακόμα χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη μαχητικότητα του και την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αποτελώντας ιδιαίτερα χρήσιμο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Κωτσόπουλος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ενώ τη φετινή χρονιά στη Super League Interwetten έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ».

Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ατρομήτου και θα προσπαθώ καθημερινά να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Σκοπός μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση να παίρνω ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και να εδραιωθώ στις βασικές επιλογές του προπονητή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους τόσο τον προπονητή μας, Νταμίρ Κάναντι όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Κλείνοντας το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο της ομάδας μας είναι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους».