Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συμφώνησε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Μαροκινό άσο που παραμένει μέχρι και το 2022 με αυξημένες αποδοχές. 

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύντομα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός άσος και πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδας, συμφώνησε σε όλα με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση που κρατάει τον «πιστολέρο» στο μεγάλο λιμάνι μέχρι και το 2022, με αυξημένες αποδοχές.

Ο Μαροκινός μέχρι τώρα είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου (με 9 γκολ) αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος (με 8 γκολ).

Ελ Αραμπί: Καλύτερος από πέρυσι!

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο σέντερ φορ των νταμπλούχων Ελλάδας, το καλοκαίρι του 2019 ήταν διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν περίμενε και συζήτησε με την πλευρά του παίκτη από τώρα. Συμφώνησαν άμεσα οι δυο πλευρές λοιπόν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με καλύτερες αποδοχές φυσικά για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ελ Αραμπί: «Έπιασε» τον Κώστα Μήτρογλου και...κυνηγάει τον Θωμά Μαύρο! (vid)

Ουσιαστικά είναι η ανταμοιβή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μετρά συνολικά 36 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Είναι φυσικά ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, με κομβικό ρόλο και κρίσιμα τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Champions League αλλά και στο Europa League.