Ελ Αραμπί: Καλύτερος από πέρυσι!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε τα 9 γκολ φέτος με τον Ολυμπιακό και σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα έχει ένα περισσότερο! Βλέπει την Πόρτο σαν Ερυθρό Αστέρα ο Μαροκινός «μπόμπερ»! 

Ελ Αραμπί: Καλύτερος από πέρυσι!

Πανέτοιμος από κάθε άποψη για τον «τελικό» με την Πόρτο είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά την εντυπωσιακή επιστροφή του στα γκολ με το χατ τρικ στο ματς με τον Βόλο. Ο στράικερ του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης (9/12) και φυσικά δεν ξεχνά ότι με δικό του γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε πέρυσι τέτοια εποχή το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Με το εύστοχο πέναλτι στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, πάλι στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Champions League και πάλι σε τελικό πρόκρισης.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Ελ Αραμπί που έχει περάσει και την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ίδιο διάστημα αγώνων στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή, ο Μαροκινός έχει βάλει περισσότερα γκολ! Έχει ήδη φτάσει στα 9 (8 στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη), μετά από τη συμπλήρωση της 11ης αγωνιστικής στη Superleague (με 9 αγώνες του Ολυμπιακού) και της 5ης αγωνιστικής στο Champions League. Έχει σκοράρει με την Ομόνοια, έχει τα δύο χατ-τρικ με Ατρόμητο και Βόλο και τα γκολ με Παναιτωλικό και ΠΑΣ.

Πέρυσι στο ίδιο διάστημα, εκτελώντας μάλιστα και πέναλτι, ο Ελ Αραμπί είχε βάλει 8 τέρματα! Τα 2 στη Ρωσία με την Κράσνονταρ στα προκριματικά, εκείνα με Μπάγερν εντός, Τότεναμ εκτός στο Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα είχε σκοράρει με Αστέρα, Βόλο, Λαμία και Άρη.

Με τον Ερυθρό Αστέρα είχε βάλει πέρυσι το 9ο γκολ του στη σεζόν. Ας βάλει τώρα το 10ο! Κι ας είναι και με πέναλτι όπως τότε! Διότι πέρυσι ο Ελ Αραμπί εκτελούσε πέναλτι επειδή κι ο Ολυμπιακός κέρδιζε πέναλτι! Φέτος έχει πάρει μόνο ένα, με την Ομόνοια! Κι αν δώσει κανένα ο Μπριχ με την Πόρτο, λογικά ο Μαροκινός θα το εκτελέσει, απόντος του Βαλμπουενά.

Ως γνωστόν για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί το χατ τρικ με τον Βόλο ήταν το τρίτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φέτος είχε αυτό με τον Ατρόμητο και πέρυσι στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έβαλε τέσσερα γκολ! Δηλαδή εκτός από τα τρία του Μαροκινού, σκοράρει και κάποιος άλλος συμπαίκτης του. Με τον Βόλο ήταν ο Μασούρας, με τον Ατρόμητο ο Χασάν και πέρυσι στην Λαμία ο Βαλμπουενά με πέναλτι.