Μπόλονι: «Μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ» (vid)

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ με 2-1 δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι.

Μπόλονι: «Μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ» (vid)

Σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2: «Πράσινος» θρίαμβος στο ντέρμπι!

Με δηλώσεις του ο προπονητής των «πράσινων», Λάζλο Μπόλονι υποστήριξε πως η ομάδα του χρειαζόταν μία τέτοια νίκη και πως μπορεί να βελτιωθεί.

Τα highlights του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2 (vid)

Αρχικά είπε: «Έχω πολύ βαθιές σκέψεις. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και βεβαίως τώρα θα πρέπει να δω πως θα ράψω το πρώτο καλό ημίχρονο με την ΑΕΚ, με το δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό. Εγώ γυάλισα τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρα ο Άγιος Νικόλαος, που γιορτάζει σήμερα. Όπως είπα και στα αποδυτήρια ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε ευχές σε όσους γιορτάζουν».

Σε ό,τι αφορά τη ροή του αγώνα σχολίασε: «Το 2-0 στο ημίχρονο είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα. Όταν δέχεσαι γκολ είναι σαν να σου στερεί το οξυγόνο η άλλη ομάδα (σ.σ. εννοεί το 2-1)».

Για τους Κουρμπέλη και Μαουρίτσιο τόνισε: «Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίτσιο που υπέφεραν από τραυματισμούς, που ενδεχομένως να μην μπορούν να αναρρώσουν. Στα αποδυτήρια υπάρχει ευτυχία αλλά θα σπάσω αυτή τη χαρά και θα τους πω ότι μία νίκη εκτός έδρας είναι σημαντικά εάν μπορέσει να τη σφραγίσεις και με νίκη εντός έδρας».

Για τη σημασία της νίκης δήλωσε: «Πρόκειται για μία νίκη την οποία είχαμε ανάγκη. Σκέφτομαι πως τις ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακός ΑΕΚ, μπορούμε να τις φτάσουμε στο επίπεδο. Ότι έχουμε επίσης τη διάγνωση και ότι έχουμε επίσης αρχίσει να βρίσκουμε τα φάρμακα».