Άρης: Χωρίς Σάκιτς και Τζέγκο στο Περιστέρι

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (5/12) στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο και απουσιάζουν οι τραυματίες Σάκιτς και Τζέγκο

Άρης: Χωρίς Σάκιτς και Τζέγκο στο Περιστέρι

Με στόχο να πετύχει την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το γήπεδό του, ο Άρης θα μεταβεί αύριο (5/12) στο Περιστέρι, για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Οι «κιτρινόμαυροι στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει εκτός έδρας μετρούν ισάριθμα τρίποντα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο, για να παραμείνουν στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της και ο τεχνικός του συλλόγου Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στα πλάνα του του Σάκιτς και Τζέγκο που είναι τραυματίες και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή. Απών θα είναι ο Ντάτκοβιτς, ο οποίος έμεινε ξανά εκτός 20άδας, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Κουέστα.

Η σημερινή προπόνηση, έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, στο Περιστέρι.

Η αποστολή, που θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα, αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνη, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Κριστιάν Λόπεθ, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιιο, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Ματίγια, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Χαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήση, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Σεγκιέργκη.