Λόπεθ: «Δεν είμαστε χαζοί» (vid)

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ μετά το 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε ότι απαιτεί σεβασμό από τη διαιτησία.

Λόπεθ: «Δεν είμαστε χαζοί» (vid)

Στον Βόλο το πίστεψαν και δεν πτοήθηκαν όταν είδαν τον Απόλλωνα Σμύρνης να προηγείται με 3-0 στην Ριζούπολη. Οι Θεσσαλοί με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, μολονότι έως το 55’ ήταν πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά.

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ ήταν έξαλλος στο τέλος του ματς. Όχι με τους ποδοσφαιριστές του για το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 και ξύπνησαν στο τελευταίο μισάωρο, παίρνοντας την ισοπαλία με 3-3, αλλά με τις αποφάσεις διαιτητή και VAR. Μάλιστα, είπε κάποια στιγμή ότι «δεν είμαστε χαζή ομάδα», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα έντονα παράπονά του για κάποια σφυρίγματα.

Αρχικά σχολίασε το πώς κατάφερε η ομάδα του να επανέλθει στο σκορ και να ισοφαρίσει: «Πίστευα στην ανατροπή. Όλοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου στα αποδυτήρια, το ίδιο είχα πει και στο ματς με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα και απόψε το πίστεψα μέχρι το τέλος. Αν έχουμε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πνεύμα μας».

Σχετικά με τα παράπονα που έχει για τη διαιτησία, δήλωσε τα εξής: «Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι και όλες αυτές οι φάσεις είναι πέναλτι όταν εξετάζονται στο VAR. Καταλαβαίνω ότι έχουμε εις βάρος μας 9 πέναλτι. Δεν σέβονται το Βόλο. Είμαστε ταπεινή ομάδα, αλλά δεν είμαστε χαζή ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι γίνεται το ίδιο. Παρακαλώ σεβασμό».

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 3-3: Επικός βαθμός για τους Θεσσαλούς που έχαναν 3-0 στο 55'! (highlights)