Τζόλης: «Ήταν λάθος η αντίδρασή μου» (vid)

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης ρωτήθηκε για την φάση του 55ου λεπτού στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία. Ο νεαρός επιθετικός παραδέχθηκε πως αντέδρασε λανθασμένα.

Τζόλης: «Ήταν λάθος η αντίδρασή μου» (vid)

Ο Χρήστος Τζόλης σε δηλώσεις του στη NOVA αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα από την Αϊντχόφεν, αλλά και στο πώς κύλησε η αναμέτρηση με τη Λαμία και φυσικά τη φάση του 55ου λεπτού όπου έριξε κλωτσιά στον Σκόνδρα:

«Σίγουρα η ήττα σε επηρεάζει λίγο, εμείς δεν το δείξαμε αυτό. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και βάλαμε σχετικά γρήγορα το πρώτο γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Για την αναμέτρηση με την Ομόνοια:

«Πρέπει να δώσουμε προσοχή και στο τακτικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Σωματικά είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι, μιας και ο προπονητής χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ και δίνει και τις απαραίτητες ανάσες, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να παίζει στον ίδιο ρυθμό και να έχει την ίδια απόδοση».

Λαμία - ΠΑΟΚ: Διαιτητές και VAR δεν είδαν την κλοτσιά-αποβολή του Τζόλη (vid)

Σχετικά με τον ρυθμό που βρίσκει ο ίδιος:

«Είμαι σε καλό ρυθμό τώρα. Ελπίζω να σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι, αν και αυτό δεν με απασχολεί τόσο. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Για το στιγμιότυπο της προπόνησης με τον Γκαρσία:

«Είναι μία φάση από το rondo που παίζουμε, με έβαλε λίγο σώμα ο κόουτς. Με εμπόδισε κατά κάποιον τρόπο από το να του πάρω τη μπάλα. Μας βοηθάει και στην άμυνα και στην επίθεση και μας λέει ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς».

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Τεννές: «Δεν δόθηκε αποβολή στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ» (vids)

Τέλος, για τη φάση με τον Σκόνδρα:

«Κερδίσαμε ένα φάουλ και είχαμε πέσει κάτω. Με πάτησε συνεχόμενα και γι' αυτό αντέδρασα. Ήταν λάθος και η δική μου αντίδραση. Αλλά πιστεύω ότι και αυτό που έκανε ο Σκόνδρας ήταν λάθος. Αλλά δεν έπρεπε και εγώ να αντιδράσω έτσι».