Λαμία - ΠΑΟΚ: Διαιτητές και VAR δεν είδαν την κλοτσιά-αποβολή του Τζόλη (vid)

Διαιτητής, βοηθός διαιτητή, VAR και βοηθοί VAR του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ πέρασαν στο... ντούκου περίπτωση αποβολής του Χρήστου Τζόλη.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Διαιτητές και VAR δεν είδαν την κλοτσιά-αποβολή του Τζόλη (vid)

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, Λαμία - ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Δικεφάλου, ο σκόρερ Χρήστος Τζόλης κλότσησε εκτός φάσης τον Σκόνδρα της Λαμίας.

Παρότι βάσει κανονισμών η ενέργεια αυτή τιμωρείται με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ευάγγελος Μανούχος τον τιμώρησε με κίτρινη, αυτόν και τον Σκόνδρα! Μάλιστα, ο Ίνγκασον έσπευσε να απομακρύνει τον συμπαίκτη του από το μπουλούκι έντασης, σαν να του έλεγε "φθηνά τη γλίτωσες".

Παράλληλα, ο α' βοηθός Τρύφων Πετρόπουλος, που ήταν μπροστά στη φάση δεν είδε την ενέργεια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε υπήρξε ενημέρωση από τον VAR, Στέφανο Κουμπαράκη ή τον βοηθό VAR, Μιχάλη Παπαδάκη, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Τεννές: «Δεν δόθηκε αποβολή στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ»- vids

Ο Μπάμπης Τεννές, που είδε την κλοτσιά διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον Ευάγγελο Μανούχο, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία, που επίσης είδε τι έγινε, αντικατέστησε τον Χρήστο Τζόλη μετά από πέντε λεπτά!

Δείτε την επίμαχη φάση:

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ).
ΒΟΗΘΟΙ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ), ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ).
Δ’ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ).
VAR: ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΚΥΚΛΑΔΩΝ).
AVAR: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΦΛΩΤΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΒΟΙΩΤΙΑΣ).