Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Τεννές: «Δεν δόθηκε αποβολή στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ» (vids)

Ο Μπάμπης Τεννές είχε αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Τεννές: «Δεν δόθηκε αποβολή στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ» (vids)

Η Λαμία έχασε από τον ΠΑΟΚ με 2-0, αλλά έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε ειδική μνεία στις αποφάσεις του ρέφερι.

Ο κόουτς της Λαμίας ανέφερε ότι υπήρχε αποβολή στον Τζόλη, ενώ για το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε ακόμα ότι αυτές οι αποφάσεις δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Διαιτητές και VAR δεν είδαν αποβολή στην κλωτσιά του Τζόλη (vid)

«Υπάρχει αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε δίκαια, αλλά στέρησε από εμάς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε», ανέφερε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά στο αν η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Τεννές είπε: «Προσπάθησαν τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχαν. Υπάρχει βελτίωση, αλλά σήμερα υπήρξαν κάποιες συγκυρίες εκτός από τραυματισμούς που χάλασαν τη λειτουργία της ομάδας», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός έχοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι.