Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν... φιλικά, κι εμείς μόνο τελικούς!» (vid)

«Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη 2-0 επί της Λαμίας!

Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν... φιλικά, κι εμείς μόνο τελικούς!» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία το απέδειξε σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, πως σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να πουλήσει... οπαδιλίκι. Με τις δηλώσεις του, με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις μπουνιές που είχε ρίξει στο παρελθόν στον Ντιόγκο στα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά, ως προπονητής στον ΠΑΟΚ, προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία (0-2), ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε δηλώσεις, δημιουργώντας θεωρίες συνομωσίας.

Σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Λαμία - ΠΑΟΚ: Διαιτητές και VAR δεν είδαν την κλοτσιά-αποβολή του Τζόλη (vid)

Ο κόουτς της Λαμίας Μπάμπης Τεννές,ανέφερε ότι υπήρχε αποβολή στον Τζόλη, ενώ για το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε ακόμα ότι αυτές οι αποφάσεις δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι.

«Υπάρχει αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε δίκαια, αλλά στέρησε από εμάς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε», ανέφερε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά στο αν η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Τεννές είπε: «Προσπάθησαν τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχαν. Υπάρχει βελτίωση, αλλά σήμερα υπήρξαν κάποιες συγκυρίες εκτός από τραυματισμούς που χάλασαν τη λειτουργία της ομάδας», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός έχοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι.

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ