Οι σκέψεις του Μάντζιου για το Άρης - Ολυμπιακός

Ποια η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (28/11, 19.30). Δύο τα διλήμματα του Άκη Μάντζιου.

Οι σκέψεις του Μάντζιου για το Άρης - Ολυμπιακός

Στον Άρη ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» (28/11, 19.30). Η παρουσία τους στην κορυφή έχει... γλυκάνει τους ανθρώπους των «κιτρίνων» και φυσικά τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν και την κούραση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κάποια σοβαρή απουσία για την αναμέτρηση. Αντιθέτως, είναι στη... δυσάρεστη θέση να αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός ενδεκάδας. Είναι ένας πραγματικός «πονοκέφαλος», καθώς έχει αρκετές επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει, υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα αφορά τον «άσο». Αν θα πάει δηλαδή με τον Μάριο Σιαμπάνη που τα έχει πάει περίφημα έως τώρα ή θα επιλέξει τον Κουέστα που προέρχεται από απραξία τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο Μάντζιος αναμένεται να πάει στην τετράδα της άμυνας με τους Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν και Σάκιτς, με τον Γκανέα να διεκδικεί μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό είναι ουσιαστικά το δεύτερο δίλημμα για τον τεχνικό του Άρη μετά το θέμα του τερματοφύλακα.

Στα χαφ θα είναι οι Τζέκο, Ματίγια και Μπερτόγλιο, ενώ στα δύο «φτερά» της επίθεσης οι Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία θα βρεθούν στην ενδεκάδα. Στην κορυφή θα περάσει ο Κριστιάν Λόπεθ.

Εν ολίγοις, ο Μάντζιος θα παρατάξει όλα τα «βαριά χαρτιά» με σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.